dimecres, 22 de febrer del 2023

11 edició de l'Art al Carrer.







L’Associació Dones de Picanya presentem una nova edició de la mostra d’Art al Carrer. 11 anys de projecte feminista vinculat a l’art, on la dona és la protagonista i els balcons de Picanya conformen la millor sala d’exposicions.

31 obres noves, 15 d’artistes individuals i 13 de col·lectives, han concorregut a la convocatoria d’enguany. A totes elles es representen missatges de llibertat, sororitat, dones refugiades, bellesa o la importància de la unitat de totes al món, entre d'altres. Els missatges parlen de balcó a balcó. Les obres han sigut realitzades per artistes consolidades i amb molta trajectòria, però també per famílies, falles, instituts, escoles o escoletes infantils, on el missatge de la coeducació és tan important.

L’art al Carrer podrà passejar-se als balcons del carrer Major, des del dissabte 25 de febrer fins al 25 de març.

El dijous dia 23 de febrer se celebrarà al Centre Cultural de Picanya a les 19 hores l’acte de presentació de l’Art al carrer i el seu cartell, i com a novetat tindrem l’entrega de la primera edició del Premi Bàrbara Almenar Tarazona, creat per Dones de Picanya per homenatjar una dona rellevant de la història local. El premi de la primera edició serà concedit a Xelo Sanchis Ridaura, primera regidora de la democràcia del partit socialista al poble de Picanya. La cerimònia serà conduïda per la periodista del Levante-emv, Pilar Olaya. Per amenitzar la vetlada comptarem amb la veu de Naira Rodrigo Ojeda.

El dissabte 25 de febrer a les 11 hores al Carrer Major tindrà lloc la inauguració de les obres d’enguany amb la presencia de tots i totes les artistes, on explicaran les seues obres. Comptarem amb l’actuació del Grup de Danses Realenc.

Seguint amb la línia encetada l’any passat amb el 10 aniversari, el cartell, ha estat dissenyat per un il·lustrador de renom. Per a esta 11 edició de l’Art al Carrer hem comptat amb el disseny del picanyer Miguel Àngel Moya, que ha exposat les seues obres en galeries de Los àngeles, Nova York, Londres o Madrid.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada